Waarom is het zo belangrijk om goed te kijken naar alle soorten verzekeringen die momenteel beschikbaar zijn op de markt

De belangrijkste Commerciële Verzekering die beschikbaarheid geeft is de aansprakelijkheidsverzekering. Deze beschermt uw bedrijf wanneer het schade toebrengt aan een ander individu of bedrijf. Deze bescherming omvat ook defecte producten en de schade aan een persoon op uw bedrijfsterrein. U blijft beschermd tegen materiële schade en persoonlijk letsel. Een rechtszaak tegen uw bedrijf kan leiden tot een faillissement, maar de aansprakelijkheidsverzekering beschermt u daartegen.

Werknemersvergoeding

De werknemers in het bedrijf hebben bescherming nodig volgens de wetgeving van de staat. Dit is om compensatie te bieden als ze gewond raken tijdens het werken voor het bedrijf. Maar er is een bepaling dat dit alleen van toepassing is als je een bepaald aantal werknemers hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan collectieven voor de beste zorgverzekeringen voor je werknemers.

Commercieel vastgoed

Uw bank zal om dit soort verzekeringen vragen als ze uw hypotheek hebben. Ook als u commerciële ruimte heeft gehuurd van uw verhuurder, dan kan hij vragen om dit soort verzekeringen. De commerciële vastgoedverzekering beschermt de eigenaar tegen schade aan de woning, zoals brandschade, weersinvloeden en diefstal.

Commerciële verzekering

Dit heeft betrekking op verschillende aspecten van het bedrijf en is afhankelijk van de omvang van het bedrijf. Wanneer u een magazijn met brandbaar materiaal heeft, moet u rekening houden met de verzekering die brandschade dekt. Een Business Owners Policy (BOP) helpt een bedrijf met meer dan 100 medewerkers.

  • Als uw bedrijf gebruik maakt van voertuigen, kunt u overwegen om ook bedrijfsvoertuigen te verzekeren. Wanneer veel klanten uw bedrijfspand bezoeken, is een aansprakelijkheidsverzekering ook een must.

Commerciële autoaansprakelijkheid

Deze Commerciële Verzekering dekt het bedrijf dat gebruik maakt van bedrijfsvoertuigen. De verzekering beschermt u tegen elke vorm van schade aan het voertuig, ongevallen, brand en diefstal. U kunt ook een uitgebreide dekking krijgen voor het dekken van vertragingen in het vervoer van passagiers en goederen.

Commerciële verzekeringen zijn vaak betaalbaar

Dit wordt ook wel de Overtollige Aansprakelijkheid genoemd. Als u voor een verkoper werkt, kan het zijn dat zij deze verzekering van u nodig hebben. Je hebt misschien een verzekering voor veel dingen, maar soms is dit niet genoeg. In dit geval zal de Commerciële Parapluverzekering het voor u dekken.

Het is van vitaal belang om uw verzekering de hele tijd up-to-date te houden. Doet u dat niet, dan blijft u in het nadeel als u erachter komt dat uw polis is verlopen en u de dekking nodig heeft.