Nieuw soort creditcard

De Amerikaanse retailer Adorama introduceert een nieuwe zakelijke creditcard voor klanten

Adorama, een in de Verenigde Staten gevestigde verkoper van foto-, video-, audio-, gaming- en computerapparatuur, heeft een nieuwe creditcard gelanceerd voor zijn consumenten. Dubbed Adorama Edge Credit Card, de nieuwe kaart voorziet consumenten van handige betalingsopties en dagelijkse beloningen. Het biedt shoppers de flexibiliteit om te kiezen tussen een speciaal financieringsaanbod of een direct dagelijks voordeel, beide zonder jaarlijkse kosten.

Zakelijke creditcard aanbiedingen zijn voordelig voor de bedrijven.

Michael Amkreutz, CEO van Adorama: “Onze nieuwe Adorama Edge-creditcard is een game-changer in de creatieve industrie die investeringen in uitrusting betaalbaarder en lonender dan ooit zal maken. Creditcard aanbieding maakt het voordelig..

Met de speciale financieringsoptie van zes maanden kunnen kaarthouders tussen de $ 199 en $ 799,99 besteden aan winkelen en onder de optie van 12 maanden kunnen ze aankopen van $ 800 en meer doen. De optie voor dagelijkse directe voordelen biedt 5% korting op dagelijkse aankopen met de nieuwe Edge-creditcard. Kaarthouders kunnen echter niet samen gebruikmaken van speciale financiering en de dagelijkse uitkering van de kaarthouder.

Wat is een zakelijke creditcard?

Adorama-klanten kunnen de Adorama Edge-creditcard aanvragen met de optie ‘nu aanvragen’ op de website van het bedrijf of een kaart aanvragen tijdens het winkelen tijdens het afrekenen.

“Met de keuze tussen twee grote voordelen bij elke aankoop, zal de Edge Credit Card makers van alle ervaringen helpen toegang te krijgen tot de uitrusting en apparatuur die ze willen.

“Bovendien is het verkrijgen van de Adorama Edge-creditcard snel en eenvoudig, zonder jaarlijkse vergoeding en onmiddellijke kredietbeslissing.”